Guider och tips

För att bli en bättre spelare på skicklighetsspel kan man följa guider och tips. På senare tid har skicklighetsspel blivit ett populärt ämne att skriva om. Det finns massor av böcker att hitta på bibliotek och bokaffärer. Majoriteten av dessa böcker är skrivna för att vara guider fyllda med tips för de spelare som är nya till skicklighetsspel eller vill utveckla sitt spelande. Det finns även guider om kasino som går att ta del av över nätet och mer info hittar du här.

Guider
Många böcker som är skrivna av proffs handlar oftast om deras liv och hur de levt tillsammans med spelandet. Även om dessa inte är direkta guider så innehåller de mycket information om hur proffsen har spelat och man kan hitta inspiration från deras spelstil. Det finns böcker som enbart är guider också där proffsen delar med sig av tips och tricks om hur man blir en bättre spelare. De flesta guider påminner spelaren om att stor del av vinst och förlust avgörs av turen. Däremot så är skicklighetsspel till stor del baserade på även skickligheten. Det råds också att aldrig följa en guide punkt till pricka, man ska hitta ett mellanting. Följa guiden och matcha den mot sin egna distinkta spelstil.

Tips
Det är få böcker som innehåller enbart tips utan de längre guiderna. Internet däremot har många sidor som samlar tips från proffs som nybörjare kan ta del av. Tips, till skillnad från guider, är korta och koncisa. Ett tips kan till exempel vara: ?Ta ett djupt andetag innan du satsar.? Det är helt enkelt små saker som kan hjälpa i det stora hela. På nätet finns det även forum där spelare kan dela tips med varandra ? oavsett om de är nybörjare eller proffs.