Spela slotsturneringar

Att spela på slots online är väldigt populärt. Det är enkelt, snabbt och du behöver inte satsa stora summor för att spela. En relativt ny lansering på marknaden är slotsturneringar. Det är helt enkelt precis vad det låter som; en turnering som bygger på slots. Om du är en van slotmaskinsspelare och vill testa på något nytt med lite extra spänning så är dessa turneringar perfekta för dig! Det är också ett utmärkt sätt att introducera nybörjare till slotsvärlden eftersom det inte går att förlora några pengar, utan tvärt om går det bara att vinna!

Hur deltar man i en turnering?

Att delta i en slotsturnering är väldigt enkelt. Först och främst måste du vara registrerad, vilket är snabbt gjort. Efter det betalar du den eventuella inträdesavgiften, det är dock långt ifrån alla turneringar som kommer med en sådan. Många av turneringarna är helt gratis. Om det skulle vara en avgift så är den alltid väldigt låg och det är i så fall även de enda pengarna som du kan förlora under hela turneringen. Sedan är det bara att vänta tills turneringen drar igång!

Hur fungerar det?

När turneringen ska till att börja så tilldelas du en summa mynt att spela för. Du spelar alltså inte med dina egna pengar och kan på så vis inte heller förlora något. Du bestämmer själv hur stor del av summan du vill spela för i varje spin och när du har bestämt det så är det dags att börja snurra hjulen! Det finns ingen regel som säger hur lång tid en turnering måste vara. Den kan äga rum i under flera dagar eller bara under någon timme, ibland även kortare än så. Men oroa dig inte, det är självklart angivet hur länge den specifika turneringen som du deltar i varar.

När tiden tagit slut så jämförs alla spelares vinstsummor och den eller de som har dragit in högst summa utses som vinnare. Vinsten är inte de pengar som du vunnit under turneringens gång utan är en summa som var förutbestämd redan innan. Det är alltså ingen idé att ha koll på ditt inkommande saldo under turneringens gång, det kommer bara ta tid och koncentration från själva spelet. Fokusera istället på att hinna med så många spins som möjligt.